Tehnologia

Producerea pereților în condiții de fabrică

Produsul primar al companiei sunt panouri prefabricate – pereți, podele și panouri de acoperiș solide, care se folosesc la construcția caselor. Aceste panouri sunt asamblate din cîteva straturi, fiecare dintre care îndeplinește un rol tehnic și utilitar. Noi am elaborat o selecție optimizată de materiale creînd astfel un produs unic, pe care l-am brevetat în Olanda și pe care îl folosim cu succes în toate proiectele noastre.
În dependență de preferințele clientului, produsul poate fi adaptat, avînd posibilitatea de a varia între 3 materiale (polistiren grafitat, vată minerală și Gutex) care formează miezul panoului.
De asemenea, avem la dispoziție zeci de opțiuni de finisare, de la lemn și cărămidă la tencuială și vopsea.

Tipuri de panouri


Descriere panouri


Peste 90% din panourile noastre sunt constituite din materiale izolante, garantînd un coeficient de izolare termică ridicat.

Panourile Uniqa Wall Systems se caracterizează printr-un grad înalt de rezistență la foc datorită plăcilor tratate ignifug.

Miezul izolant este încorporat într-un cadru de lemn, placat în ambele părți, formînd astfel panouri durabile.

Panourile pot integra cablaje electrice

și rețele inginerești

Suprafețele netede și plate din care sunt construite plăcile permit finisarea cu ușurință, atît pentru lucrările de interior, cît și cele de exterior.

Oferim diferite tipuri de finisaje interioare și exterioare, aplicate direct din fabrică, precum socluri din piatră, materiale din lemn sau vopsele speciale.

Produsul evoluat al companiei îl constituie casele pe
care le construim cu ajutorul panourilor.

După ce panourile prefabricate sunt executate conform proiectului individual în condiții de fabrică acestea pot fi asamblate pe șantier de către echipa noastră de montatori.


Instalare ușoară - costuri reduse
Timp redus de construcție
Eficiență energetică
Finisaje costumizabile

Procesul


A. 30-60 zile


Proiectare & Prefabricație

Proiectul trebuie să corespundă necesităților dar și parametrilor invariabili, ca suprafața, sau amplasarea. Experții noștri pot lucra de la zero asupra proiectului, sau în baza unei schițe existente. Etapa de producere a panourilor în fabrică durează în mediu 30 de zile. În această perioadă, meșterii noștri calificați vor produce în condiții de fabrică panourile necesare conform proiectului.

B. 4-6 zile


Livrare & Montare

Panourile pentru pereți, acoperiș și podea sunt proiectate astfel încât să se potrivească într-un camion, pentru a fi livrate la orice adresă. Montarea în teren (pe șantier) este un proces impresionant de rapid, și durează în mediu 4-6 zile. Întreg procesul este supravegheat de specialiștii noștri instruiți la nivel regional, are loc cu ajutorul macaralei și a altor echipamente specifice.

C. 40-60 zile


Finisare

Suprafețele netede și plate din care sunt construite plăcile permit finisarea cu ușurință, atît a lucrărilor de interior, cît și a celor de exterior. Noi oferim diferite tipuri de finisaje interioare și exterioare, aplicate direct din fabrică, precum socluri din piatră, materiale din lemn sau vopsele speciale. Însă, fiecare client poate alege să realizeze această etapă a proiectului și alături de alte echipe care oferă servicii de profil.

D.


O casă devine casă!

Acum este timpul să vă amenajați locuința după plac, să vă faceți comozi pe canapea, să alegeți fața de masă, paharele și să invitați oaspeții!

Contactează specialiștii noștri

© uniqa.md | Toate drepturile rezervate.