Construim casa ta eficientă energetic,

în mai puțin de 3 luni

Descoperă magia caselor modulare livrate la cheie în 3 Luni!


Cu Uniqa Wall Systems, casa visurilor tale devine realitate. Cum reușim?

Îți oferim case modulare construite din pereți prefabricați. Aceste module sunt transportate și asamblate pe șantier, formând rapid o locuință complet funcțională și unică pentru durabilitatea, eficiența energetică și posibilitatea ei de a fi livrată la cheie într-un interval de timp mult mai scurt în comparație cu construcțiile tradiționale.

Aici, la Uniqa, facem totul rapid și eficient, astfel încât tu să poți să te bucuri de căminul tău perfect cât mai curând posibil!

Proiect social Uniqa

De ce noi?

1.


Dispunem de o echipă bine pregătită, formată din experți de vârf din Republica Moldova cât și din alte țări europene care sunt gata să transforme casa ta în locul de refugiu unde o să găsești alinare și iubire. Cu o experiență de peste 7 ani și peste 70 proiecte de succes în țări precum Republica Moldova, Olanda, Germania, România și Belarus, suntem printre liderii în domeniul construcțiilor modulare.


2.


Suntem angajați în totalitate pentru a proteja mediul și sănătatea noastră. Avem misiunea responsabilă de a minimiza impactul negativ ale emisiilor de carbon degajate în timpul construcțiilor noastre, colaborând cu atenție cu parteneri care împărtășesc aceleași preocupări și selectând cu grijă materiale durabile și prietenoase mediului.
 Prin alegerile noastre, transformăm nu doar locuințele, ci și perspectiva asupra construcțiilor, introducând inovație și respect pentru mediul înconjurător!


3.


Metoda noastră inovatoare de prefabricare a pereților este patentată în Olanda. Fiecare componentă este produsă cu atenție în propria noastră fabrică , asigurând calitatea și precizia necesare. În plus, asamblarea pe fundație se desfășoară cu o eficiență remarcabilă, ca și cum am construi cu piese de LEGO, ceea ce transformă procesul în unul rapid și fără mari bătăi de cap. Această abordare inovatoare nu doar că aduce eficiență în implementarea proiectelor noastre, dar și oferă avantajul adițional al economisirii de timp, transformând conceptul de construcție într-o experiență rapidă și precisă.

Cât costă?


Prețul fiecărei locuințe este calculat cu o atenție deosebită de către experții noștri ingineri UNIQA. Ghidați de proiectul tău arhitectural, acești profesioniști determină costurile în funcție de materialele alese și detaliile de finisare.

Nu ai încă un proiect? Contacteză-ne!Arhitectul nostru te poate ajuta.


Unde furnizăm?


 Întreaga Uniune Europeană este spațiul unde ne furnizăm casele și pereții prefabricați. Oferim servicii complete, inclusiv o echipă de montatori sau supravegherea montării pe fundația pregătită de către client cât și ne ocupăm de finisajele exterioare și interioare, ferestrele și soluțiile la cheie, personalizându-le în funcție de specificațiile proiectului.


*Casele noastre Basic, Standard sau La Cheie sunt toate create în Republica Moldova, aici acoperindu-se întregul proces de la stadiul de proiectare până la momentul instalării mobilierului.Case construite de noi


Fiecare proiect construit ne este drag, pentru că fiecare casă găzduiește familii frumoase cu istorii remarcabile de viață. Chiar dacă pe proiectul arhitectural o casă arată ca din reviste, în realitate va fi întotdeauna diferită. Pentru că se va pune amprenta sufletul oamenilor care o vor locui, prin culorile, formele și texturile alese după placul lor. Iar noi vom asigura construcția caselor bune pentru oameni buni.


AQUA VILLAGE


Casa The DOR


Casa LEGACY


Casa FOUR SEASONS

Contactează specialiștii noștri!


Vânzări: sales@uniqa.md

Secretariat: info@uniqa.md

© uniqa.md | Toate drepturile rezervate.