Despre noi

Orice brand durabil este mai întâi despre oameni, despre valori și despre misiune.


Oamenii care stau în spatele brandului Uniqa Wall Systems sunt valoarea cea mai mare a întreprinderii. Pentru că dincolo de afaceri, această companie este mai întâi un proiect de suflet, cu menirea de a schimba în bine vieți, familii, locuri și case.

Uniqa Wall Systems a început ca și rezultat al dorinței de a construi o companie acasă în Moldova, o afacere care să aducă tehnologii moderne și să ofere oportunități de muncă și creștere profesională pentru meșteri și tați tineri, care să rămână lângă familiile lor.

Astăzi compania Uniqa a ajuns să fie recunoscută internațional, având chiar și angajați din străinătate, stabiliți să lucreze la noi, datorită tehnologiei inovative de construcții patentată în Olanda, culturii, dinamicii și viziunii companiei. Acest lucru ne face dornici să construim acasă în Republica Moldova case care sunt remarcate și exportate în multe țări europene ca Olanda, Germania, România și Elveția.

Viziunea Noastră


Uniqa Wall Systems își propune să redefinească paradigma construcției de locuințe prin inovație, eficiență și responsabilitate față de mediu. Ne-am asumat misiunea de a transforma peisajul tradițional al construcțiilor, aducând în prim-plan nu doar casele, ci și o viziune durabilă și orientată către viitor.

Prin inovație, căutăm să depășim granițele convenționale ale construcției de locuințe. Vrem să fim precursori în implementarea de tehnologii avansate și metode inovatoare, redefinind astfel modul în care sunt concepute și construite locuințele.

Eficiența este fundamentul activității noastre. De la proiectare până la asamblare, punem accent pe procesele care asigură realizarea rapidă și fără probleme a fiecărui proiect. Metoda noastră inovatoare de prefabricare a pereților, patentată în Olanda, demonstrează angajamentul nostru față de eficiență și calitate.

Viziunea noastră nu se oprește la construcție, ea se extinde la transformarea întregului mod de a concepe locuințele. Ne proiectăm un viitor în care inovația și respectul față de mediu să fie nucleul fiecărui proiect de construcție!


Uniqa Wall Systems este locul unde casele prind viață cu precizie, eficiență și o viziune dedicată unui viitor durabil.

Istoria Noastră


În anul 2016, Aart Koelewijn și TGS Developed în parteneriat cu Anatol Malancea și-au propus viziunea de a fonda o companie pentru a crea oportunități de angajare în Moldova rurală. Datorită multor ani de experiență în industria construcțiilor, Aart a identificat oportunitatea pieței pentru casele prefabricate în Moldova folosind tehnologii inovative Olandeze pentru a le exporta oriunde în lume. Astfel, clienții Uniqa din întreaga lume pot experimenta priceperea muncitorilor moldoveni, cunoscuți pentru abilitățile lor remarcabile.

Partenerii noștrii


Avem privilegiul de a colabora cu întreprinderi și organizații cu aceleași idei pentru a multiplica impactul nostru în promovarea și facilitarea construirii de locuințe eficiente din punct de vedere energetic în toată Europa și nu numai!

Contactează specialiștii noștri!


Vânzări: sales@uniqa.md

Secretariat: info@uniqa.md

© uniqa.md | Toate drepturile rezervate.