Despre noi

Orice brand durabil este mai întâi despre oameni, despre valori și despre misiune

Oamenii care stau în spatele brandului UNIQA Wall Systems sunt valoarea cea mai mare a întreprinderii. Pentru că dincolo de afaceri, această companie este mai întâi un proiect de suflet, cu menirea de a schimba în bine vieți, familii, locuri și case.

UNIQA Wall Systems a început ca și rezultat al dorinței de a construi o companie acasă în Moldova, o afacere care să aducă tehnologii moderne și să ofere oportunități de muncă și creștere profesională pentru meșteri și tați tineri, care să rămână lângă familiile lor.

Astăzi compania Uniqa a ajuns să fie recunoscută internațional, având chiar și angajați din străinătate, stabiliți să lucreze la noi. Acest lucru este posibil datorită tehnologiei inovative de construcții patentată în Olanda, culturii, dinamicii și viziunii companiei. Casele produse în fabrica din or. Ștefan Vodă sunt exportate în mai multe țări europene - Olanda, Germania, România, Elveția. Desigur că suntem bucuroși să construim și acasă în Republica Moldova.

Viziunea Noastra


Uniqa Wall Systems este o companie moldo-olandeză ce implementează în Moldova noi tehnologii și inovații în domeniul construcțiilor. Începând cu anul 2016, am adus acasă un nou model de afacere, ce presupune prefabricarea panourilor de construcție în condiții de fabrică și asamblarea lor în teren, pentru crearea unui nou tip de locuințe — eficiente energetic.

Casele eficiente din punct de vedere energetic sunt case izolate corect. Acest aspect prezintă două mari avantaje:

  • Reduce emisiile de dioxid de carbon 28% din emisiile globale de dioxid de carbon provin din consumul de energie în clădiri
  • Reduce costurile de întreținere cererea redusă de energie ne poate oferi o calitate mai bună a aerului.

Aceste beneficii ne oferă capacitatea de a combate schimbările climatice, fiind totodată mai eficiente din punct de vedere al resurselor. Uniqa folosește o tehnologie brevetată olandeză, ce respectă codul de construcție olandez.

Aceasta ne permite să asigurăm nivelul de calitate european și corespunderea standardelor internaționale.

Casele produse în fabrica din or. Ștefan Vodă sunt exportate în mai multe țări europene - Olanda, Germania, România, Elveția. Desigur că suntem bucuroși să construim și pentru cei de acasă, în Republica Moldova.

Istoria Noastră


În anul 2016, Aart Koelewijn și TGS Developed în parteneriat cu Anatol Malancea și-au propus viziunea de a fonda o companie pentru a crea oportunități de angajare în Moldova rurală. Datorită multor ani de experiență în industria construcțiilor, Aart a identificat oportunitatea pieței pentru casele prefabricate în Moldova folosind tehnologii inovative Olandeze pentru a le exporta oriunde în lume. Astfel, clienții UNIQA din întreaga lume pot beneficia de măiestria muncitorilor Moldoveni, pentru care aceștia sunt renumiți. În așa fel, lucrând în compania UNIQA, angajații noștri pot fi un sprijin bun pentru familiile lor acasă și pentru comunitatea locală.

Partenerii noștrii


Avem privilegiul de a colabora cu întreprinderi și organizații cu aceleași idei pentru a multiplica impactul nostru în promovarea și facilitarea construirii de locuințe eficiente din punct de vedere energetic în toată Europa și nu numai.

Contactează specialiștii noștri

© uniqa.md | Toate drepturile rezervate.