FAQ

Cât costă să construiești o casă cu Uniqa Wall Systems?

O casă medie costă 300 € / m2 până la 500 € / m2, dar acest lucru depinde de alegerile de design și de complexitatea construcției. Cu această gamă de prețuri putem livra panouri pentru pereți, acoperiș și podele în diferite etape de finisare, uneori și cu montaj pe amplasament inclus. Această ofertă exclude prețul pentru finisarea fundației, ferestrelor și acoperișului, care variază pentru fiecare proiect. Sunteți curioși ce construim?

Unde se construiește Uniqa Wall Systems?

Exportăm în principal produsele și serviciile noastre pe piața din UE, dar construim și case în Moldova. În prezent, explorăm oportunități de transportare a produselor noastre pe cale maritimă, precum Statele Unite ale Americii și Orientul Mijlociu.

Asistăm la asamblare?

În funcție de locație și de disponibilitatea echipei de asamblare, putem trimite până la 4 persoane pentru a vă ajuta în asamblarea casei dvs. Vă rugăm să rețineți că această echipă ajută doar la asamblare și nu va construi fundația sau nu va termina clădirea din interior.

Unde pot să-mi trimit desenele cu designul casei mele?

Pentru a putea face un preț, trebuie să avem o imagine de ansamblu asupra preferințelor dvs. Aceste informații vor fi colectate prin intermediul chestionarului pentru clienți care vă va fi trimis dacă trimiteți un e-mail la info@uniqa.md. În același timp, ne puteți trimite desenele dvs. care vor fi analizate. După ce am primit atât desenele, cât și chestionarul pentru clienți, vă vom trimite o primă ofertă de prețuri.

Panourile sunt protejate împotriva insectelor și rozătoarelor?

Toate materialele sensibile la rozătoare și insecte sunt complet închise de celelalte materiale de construcție pe care le folosim. Cu o întreținere normală, nu este posibil ca aceștia să ajungă la materialul de izolare sau lemnul din miezul cadrului.

Este durabil polistirenul expandat?

EPS sau polistirenul expandat este un material sustenabil. Necesită puțin efort pentru a-l face și este 100% reciclabil. Nu există gaze otrăvitoare prezente în EPS, deoarece picăturile de stiren nu au decât aer în interiorul lor. Majoritatea clădirilor din Europa au izolație EPS, în special la parter. Puteți citi mai multe despre izolarea EPS aici:

https://www.designingbuildings.co.uk/wiki/Ten_facts_about_Expanded_Polystyrene_(EPS)_insulation_to_help_specifiers

Panourile sunt suficient de puternice pentru a suporta cutremurele?

Deoarece lipim panourile împreună sub vid, panourile sunt foarte puternice. Adezivul împreună cu rama de lemn și izolarea EPS reacționează ca un panou întreg mecanic, ceea ce îl face suficient de flexibil pentru a nu se rupe în timpul cutremurelor. Toate panourile sunt securizate atât cu ancore metalice cât și cu șuruburi puternice.

Siguranța panelurilor

Deoarece Uniqa folosește o tehnologie brevetată olandeză, respectă codul de construcție olandez. Panelurile noastre standard respectă siguranța impusă împotriva incendiilor pentru locuințe rezidențiale independente, așa cum este menționat în „Bouwbesluit 2012”, cel mai recent cod de construcție olandez. Pentru clădirile de apartamente și birouri, sau la cererea dvs., putem adăuga un material firesafe numit Fermacell, fabricat în Germania. Acest material are un rating de siguranță de A2, al doilea cel mai bun disponibil pe piață. Valoarea adăugată a utilizării Fermacell este o izolare fonică și o suprafață de finisare ușoară. Mai multe informații găsiți aici:  https://www.fermacell.co.uk/fermacellapi/downloads/file/en-GB/0690J000004BxExQAK

Valorile de izolare ale panoului

Întrucât Uniqa folosește o tehnologie brevetată olandeză, respectă codul de construcție olandez. Panourile noastre standard respectă valorile de izolare cerute în „Bouwbesluit 2012”, cel mai recent cod de construcție olandez. La cererea dvs. putem crește valoarea de izolare, în unele cazuri destul de ușor. Panourile noastre pot fi, de asemenea, realizate cu valori foarte mari de izolare, așa cum este cerut de metodologia de construcție a casei pasive. Puteți citi mai multe despre casa pasivă aici: https://passivehouse-international.org/upload/Passive_House_Active_for_more_comfort_brochure.pdf

Cum pot construi împreună cu Uniqa Wall Systems?

Dacă sunteți interesat să vă construiți casa cu noi, nu ezitați să ne contactați direct prin intermediul info@uniqa.md. Dacă aveți deja un proiect gata, îl puteți trimite direct și pe acesta. Vă rugăm să rețineți că desenele trebuie să aibă toate dimensiunile prezentate.

La început vă vom pune câteva întrebări prin chestionarul nostru pentru a înțelege pe deplin preferințele pe care le aveți pentru proiectul dvs. După ce ați trimis aceste informații, vă vom trimite o ofertă de preț provizorie. La aprobarea ofertei de preț provizorii, vă putem analiza mai detaliat proiectul și cerințele și vă putem trimite o ofertă de preț finală. În orice etapă a acestui proces, sunteți mai mult decât binevenit să veniți să ne vizitați la fabrica noastră, pentru a înțelege mai bine ce facem și cum funcționăm.

Care este garanția pentru panouri?

Cu o întreținere adecvată, casa va rezista atât timp cât doriți! Furnizorii materialelor și ferestrelor noastre vor avea o perioadă de garanție mai scurtă, care vă va fi oferită atunci când selectați materialul pentru casa dvs. Putem da o garanție pentru 10 ani. În primii 5 ani, oferim o garanție de 100% pentru daunele evitabile în timpul producției și asamblării produselor noastre. După aceasta, procentul garanției scade cu 20% în fiecare an.

Contactează specialiștii noștri

© 2016-2023 uniqa.md | All rights reserved.